Покупка на имот

 • Потърсете имот на сайта ни

  Предоставяме ви списък с обявите за продажба на имоти. Всичките данни относно самите имоти, както и контактите на собствениците са в самите обяви. За да ги видите, трябва да се регистрирате на сайта или да влезете с акаунт от социалната мрежа.

 • Публикувайте обява

  Публикувайте обява за имота, който търсите да закупите. След кратък преглед от админа, обявата ви ще бъде качена на сайта ни.

Наемане на имот

 • Потърсете обява при обявите от собственик

  Обявите от хазяи са 100% истински, проверени от наш колега, с пълна информация: адрес, описание, гео-координати и с колекция от снимки. Всяка една обява съдържа контактите на собственика на имота и е достъпна безплатно едва след като се регистрирате на сайта ни. Регистрацията трае максимум 5 минути, а можете да влезете и с акаунта си от Фейбук.

 • Потърсете в раздела "Разни"

  Обявите от раздела "Разни" са непроверени от наши сътрудници и не е задължително да са от собственици. Сред тях може да има и обяви от брокери с уповестен размер на комисионната, която авторът ще изисква от вас. Това е най-ниският клас обяви на сайта ни, защото върху тях не се упражнява почти никакъв контрол, но понякога обявите в този раздел крият доста интересни предложения.

 • Публикувайте обява като наемател

  Ако не откривате обявате, която търсите сред обявите от собственици или в раздел "Разни", препоръчваме ви да си създадете своя обява, в която да дефинирате параметрите на жилището, което търсите да наемете. Хубаво е да споменте и някоя дума за себе си - нещо, което би заинтригувало потенциалните хазяи: например факта, че работите или че имате/нямате домашен любимец. Така увеличавате шансовете си, някой да ви потърси с подходящо предложение.

 • Ако търсите да споделите имот със сънаематели

  Когато търсите по-евтин вариант при наемането на имоти, използвайте следната опция - споделен наем със сънаематели. Независимо дали става въпрос за квартира със съквартиранти или споделено работно помещение, ако не държите на ексклузивност при ползването на имота, споделеният наем е добро решение. Създайте си обява като сънаемател на имот и посочете какви са параметрите на търсеният имот, като цяло (например: апартамент, къща, офис и др.) и посочете каква част от този имот желаете да ползвате (стая, две стаи, легло в стая, място за 2 бюра в офис и др.)