Кои сме ние?

Екипът

Екипът, създал "Rent for real", включващ инженери и ИТ специалисти, има огромната мотивация да постигне успех на пазара за наеми на недвижими имоти.

Всеки от нас има години опит зад гърба си в професионалната си сферата, като сред нас можете да откриете и старши специалисти, и магистри - надеждни и отговорни професионалисти, на които можете да се доверите.

Целта ни

Изпълнени сме с огромен ентусиазъм да възврънем доверието на хората в интернет обявите за наеми на жилища и недвижими имоти, както и ограничим използването на агенции като посредници.

Самите ние също сме изпитвали затруднения да открием желаната квартира в сайтовете за обяви, коствайки ни ценно време, нерви и пари. Знаем, че не сме единствените попадали в подобна ситуация, и си дадохме сметка, че имаме уменията и можем да се преборим с този проблем и да ви предоставим достоверната информация, от която имате нужда. За това създадохме услугата "Rent for real", с която се надяваме да помогнем на всички хора, търсещи или отдаващи жилище под наем слагайки край фалшивите обяви.

Какво се крие зад идеята ни?

Кое е основното, върху което сме се средоточили в нашият продукт?

Доверието! Достоверната и изчерпателната информация!

Ние вярваме, че доверието е единственото нещо, над което сайтовете за обяви трябва да се средоточат. Качеството, а не количеството! Разбира се, с помощта на малко иновативност и отдаденост, тази идея е готова да се превърне в реалност.