Как да публикувате обява за имот под наем?

Как да публикувате обява за имот под наем?

"Rent for real" предлага следните два варианта за публикуване на обява:

Вариант 1

Използвайте формата на сайта, за да създадете обява.
Снимайте имота, качете снимките, попълнете данните и създайте обявата.

Така създадена тя няма да е онлайн, докато не се свържете с наш колега - регистратор, който да дойде на място и да потвърди данните от нея. Едва тогава, след като е верифицирана, обявата ще бъде публикувана на сайта. Използвайте нашите контакти, за да се свържете с нас.

Вариант 2

Свържете се с нас в самото начало, чрез нашите контакти и се уговорете с наш колега регистратор, който ще дойде на място и ще създаде обявата, което включва да се качат снимки в сайта и да се попълнят съответните данни за имота, като по този начин ще се гарантира достоверността на обявата. След това ще публикува обявата и тя ще бъде видима на сайта.
Попълване на форма Съвет: За да резберете кой от двата варианта ще е по-удобен за вас, прегледайте сравнителната им таблица , показваща нагледно предимствата и недостатъците и на двата подхода.
 • Да удостоверите самоличността си пред регистратора с подходящ документ - лична карта, шофьорска книжка или паспорт.
 • Да докажете, че сте собственик на обекта за отдаване под наем, чрез комунална сметка, нотариален акт или друг подходящ документ.
 • Да се уверите в самоличността на регистратора, който е изпратен за верификация на недвижимия имот. Списък с регистраторите можете да намерите тук.
 • Да планирате предварително каква е допълнителната информация, която искате да публикувате в обявата (ако обявата се съставя на място).
  Например: "Уютен апартамент в тих и спокоен квартал ...".
 • Най-важният продукт, който "Rent for real" предлага е доверието. В негово име сме създали и наложили текушите правила на сайта.
 • Регистратора ще направи снимки и ще опише основната информация за недвижимия имот пред Вас.
  "Rent for real" желае да предостави възможно най-вярната и точна информация на наемателите относно публикуваните обяви. От невярна или спестена информация никой няма полза - и двете страни само ще загубят време и пари, а услугата която предоставяме иска да спести точно това.
 • Ако регистратора счете определена информация за подвеждаща или некоректна, обявата няма да бъде споделена на уебстайта, докато не се удостовери истинността ѝ.
е единственият сайт, който предлагат само проверени обяви директно от собственици.

Препоръчай го на свой познат,

за да можем заедно да направим отдаването и наемането на недвижими имоти честно и лесно!

Помогни ни в каузата ни като харесаш и споделиш нашата фейсбук страница на своите приятели - скоро те или ти самият можеш да имаш нужда от нова квартира или да отдаваш имот под наем.